ORR ÉS SZÁJMASZK

Új, rugalmas és összecsukható szájmaszk az Európai Textiltermékek Szálösszetételének jelölésére vonatkozó EU 1007/2011 rendelet alapján gyártva. Az orr és száj eltakarására szolgáló maszk két egymáshoz kapcsolódó és egymásba illeszkedő részből áll, amelyek közé egyedi szűrő helyezhető, amely szükség esetén cserélhető.

       


RUGALMAS,TÖBBSZÖR HASZNÁLHATÓ, KÖRNYEZETBARÁT
A SZŰRŐ BEHELYEZÉSE

Felhasználási területtől függően különböző anyagok használhatóak szűrőként: szoros kötés szerkezetű szövet vagy szövet és nem szőtt kombinációjú anyagok vagy egyéb nem szőtt anyagok, amelyek a legtöbb háztartásban megtalálhatóak. Pl:

• papírzsebkendő,
• konyhai papírtörlő,
• szűrőpapír,
• pamut anyagok (e.g. textil zsebkendő).

Használat előtt a szűrőanyagot a megfelelő formára kell hajtogatni, vagy vágni.
!

A szűrő behelyezésekor ügyelni kell arra, hogy a szűrő teljesen fedje be a maszk lyukacsos felületét!
ORR ÉS SZÁJMASZK
ELŐNYEIKÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Az orr- és szájmaszk használata egyszerű, gyors és felhasználóbarát.

STABIL ÉS RUGALMAS

A műanyagból készült orr- és szájmaszk egyszerre stabil és ugyanakkor egyedi formájának köszönhetően, rugalmasan alkalmazkodik az arc formájához.

KÖNYYŰ LÉLEGZÉS

A maszk lyukacsos felszíne megfelelő mennyiségű levegő beáramlását teszi lehetővé és ezáltal biztosítja a  könnyű légzést.

KÉNYELMES VISELET
Stabil szerkezet mellett az orr- és szájmaszk tapintásra puha, így kényelmes viseletet biztosít.
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Az orr-és szájmaszk használata hasonló a hagyományos maszkokhoz. A csomagolásban található rögzítő szalagok lehetővé teszik, hogy az orr-és szájmaszkot az egyedi fejmérethez igazítsuk. A szalag igény szerint rögzíthető a fejen vagy a fülön. A szalag maszkhoz való rögzítéséhez un. „nyolcas csomót” (lásd mellékelt kép) javaslunk, mert ez a használat során nem oldódik ki könnyen.
TOVÁBBI FONTOS
INFORMÁCIÓAz orr-és szájmaszk egy praktikus, fertőtlenítés után többször használatos alternatíva, amely segíthet a cseppfertőzéssel terjedő betegségek terjesztésének megakadályozásában. Ugyanakkor önmagában nem nyújt elegendő védelmet a fertőzésekkel szemben, mivel nem képes a lélegzet mindkét irányba történő teljes megszűrésére.

Az orr-és szájmaszk nem orvostechnikai eszköz és nem egyéni védőeszköz. Az orr-és szájmaszkot nem szabad szűrőbetét nélkül használni! Az orr-és szájmaszk csak saját felelősségre használható!

Használat után a maszk szétnyitható és a benne elhelyezett szűrőbetét kicserélhető. Az orr- és szájmaszk vízzel és antibakteriális mosószerrel / szappannal való mosással fertőtleníthető.

Mindig ügyeljen a használt szűrőbetét, ill. a szűrőbetétként használt anyagok szakszerű hulladék kezelésére! A használt szűrőbetétet – a továbbszennyeződést megakadályozva (zárható dobozban, zacskóban) – kell kidobni. A maszk fel- és levételekor és a szűrőbetét behelyezése során ügyelni kell a kéz – és anyag higiéniára: kézfertőtlenítő használata vagy legalább 20 másodpercig tartó alapos kézmosás feltétlenül szükséges!

Rendelés:

Megrendelhető az alábbi e-mail címen:

karsaigarden@karsai.hu

vagy telefonon:

+36-30/211-5146

Vagy személyesen megvásárolható az alábbi címeken:

KARSAI Munkavédelem (M+I Kft.)

1039 Budapest, Attila utca 20.

Vagy

Karsai Holding Zrt.

8000 Székesfehérvár, Zsurló u. 12.